Strategi

Branding

Advertising

Design

Digital

CX

Social

Influencer

Film

Production

PR

We help BIG , SMALL, BEAUTY, FINANCIAL, TECH, FOOD, CAR, GLOBAL, LOCAL, NORDIC, B2B, B2C, PUBLIC, PET , OLD, START-UP, AMBITIOUS, HEALTH, NON-PROFIT

brands earn a meaningful role in people’s lives

Se cases

Vi er McCann Copenhagen

Vi er et fullservice bureau, som udvikler strategisk funderede kreative koncepter, design og kampagner, der skaber positive forandringer for vores kunders kunder, deres forretning og for den kultur, brandet er en del af.

Vi er en del af en stor international McCann-familie af specialister, der år efter år sætter nye standarder for vores branche, fordi alle arbejder både lokalt og sammen med hinanden over grænser med ét overordnet fokus: At hjælpe brands med at fortjene en meningsfuld rolle i folks liv. Fra definitionen af hvad den rolle bør være til aktiveringen i kreativ markedsføring og handling. For vi ved, at når brands – uanset størrelse og branche – opleves som meningsfulde, er de både mere effektive og i stand til at påvirke menneskers liv, flytte holdninger og adfærd og dermed også skabe værdi for både forretningen og ideelt set den kultur, de er en del af.

Læs mere
FMCG / Beauty
L’Oréal Paris
Finance / Fintech
Santander Consumer Bank

Tobias Smidth-Fibiger

CEO Nordics

Skal vi samarbejde?

Er du på udkig efter et nyt bureau? Så kontakt os meget gerne til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan assistere dig og din virksomhed.

Kontakt os