Sådan arbejder vi

Vi kalder os for et Collaborative Lead Agency

…for vi tror på, at de bedste løsninger opstår, når man ud fra en dyb forståelse af brandet og forretningsudfordringen sætter det stærkeste hold til at løse opgaverne. Kernen hos os er et stærkt strategisk og kreativt team, som alene eller sammen med specialkompetencer fra ind- og af og til udland arbejder tæt sammen med vores kunder om at skabe løsninger, vi alle kan være stolte af.

Vi dyrker generøsiteten lige så meget som modet og ærligheden

Stoltheden kommer først og fremmest af at udvikle idéer, der gør en meningsfuld forskel for brandet og for dem, det er her for. Altid baseret på en dyb forståelse af de menneskelige sandheder, der driver adfærd og fortalt på en emotionelt engagerende måde. Det er det, vi mener, når vi refererer til McCann’s grundprincip siden 1912: Truth Well Told.

Men den kommer lige så meget af at se hver opgave – lille som stor, strategisk som taktisk – som en mulighed for sammen med vores partnere eller vores kunders partnere at gøre lidt mere, end der forventes eller bliver bedt om. Det lyder måske som en kliché, men vores erfaring er, at generøsitet er lige så vigtigt som mod og ærlighed i kreative projekter. Og den ultimative tilfredsstillelse opnår vi, når vi er ambitiøse på brandets vegne, men pragmatiske på kundens, så hver opgave løfter niveauet. Nogle gange meget og andre gange bare det lidt, der skal til.

Strategi

Branding

Advertising

Costumer Experience

Design

Digital

Social

Influencer

Film

Production

Marketing Automation

PR

Tobias Smidth-Fibiger, CEO Nordics

Skal vi samarbejde?

Er du på udkig efter et nyt bureau? Så kontakt os meget gerne til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan assistere dig og din virksomhed.

Kontakt os

Se vores arbejde

Se mere

Vores netværk

McCann København er en del af McCann Worldwide, der er forenet på tværs af mere end 100 lande af en fælles mission: At hjælpe brands til at spille en meningsfuld rolle i menneskers liv.

Kontakt